Eksklusivt destillert på Inderøy Brenneri
Produsert med erfaring og entusiasme
Akevitten produseres med stor entusiasme og nysgjerrighet. Gamle tradisjoner og oppskrifter får nytt liv, sammen med innovasjon og eksperimentering mot nye og spennende smaksopplevelser innen akevitt.
Inderøy Brenneri ligger på Berg Gård ved Kjerkensvågen, langs Den Gyldne Omvei på Inderøy.
Teamet bak akevitten
Mennesker og samarbeidspartnere
En stor gruppe entusiaster, dyktige fagfolk og samarbeidspartnere har vært viktige bidragsytere i arbeidet med utvikling og lansering av "Gjefsjøakevitt - Operasjon Rype 1945". Akevitten ville hverken sett dagens lys eller oppnådd samme synlighet og suksess uten alle disse. Her er teamet bak akevitten.
Svein Berfjord
Destillatør, eier og daglig leder for Berg Gård og Inderøy Brenneri
Jim Andre Stene
Ekspert på urter, planter, smaker og spiselige vekster - Trøndelag Sankeri
Ebbe Deraas
Prosjektleder restaureringsprosjektet OSS Gjefsjøen, oberst (P) Trøndelag Heimevernsdistrikt HV-12, forsvarskoordinator Proneo
Frode Lindgjerdet
Forfatter og militærhistoriker, Forsvarsmuseet Rustkammeret i Trondheim
Oi Trøndersk mat og drikke
Din guide til lokalmat og matopplevelser i Trøndelag
Prisonmade Ålesund
Eksklusive gaveesker i tre er utviklet og produsert av fengselsbedriften Prisonmade Ålesund
Forsvarsmuseet Rustkammeret
Faglig bistand og utvikling av utstilling
5
Urter og planter
1945
Operasjon rype
2021
Produsert siden